Consultanta si proceduri legale

In cazul unui deces mai mult sau mai putin asteptat, informatiile organizarii unei inmormantari constituie o necesitate, iar din aceasta cauza Elvida Funerare va sta la dispozitie cu consultanta gratuita Non-Stop.

Personal pentru toaletare decedati

Corpul neinsufletit trebuie pregatit dupa datini si obiceiuri religioase pentru ultimul drum. Aceasta presupune, spalarea, imbracarea cu haine noi sau curate, barbieritul si cosmetizarea(dupa caz) defunctului. Dupa incheierea acestui procedeu, corpul se aseaza in sicriu cu fata catre rasarit.

Transport funerar intern si international

Asiguram transportul defunctului de la spital sau domiciliu la capela sau cimitir, de altfel si transport national sau international cu masini funerare.

Personal manipulare sicriu

In cazul in care familia doreste personal specializat pentru manipularea sicriului, Elvida Funerare va poate pune la dispozitie o astfel de echipa. Echipa se ocupa de manipularea sicriului, incepand de la preluarea acestuia de la morga spitalului, de la domiciliu sau de la azil, pana la depunerea la biserica sau capela si pana la preluarea groparilor in cimitir.

Aranjamente florale

Aranjamentul floral funerar aduce un ultim omagiu persoanei dragi decedate. Realizam coroane, jerbe si aranjamente din sicriu dintr-o gama larga de flori naturale sau artificiale, marimea si modelul fiind lasat la alegerea dumneavoastra. Livrarea se face atat la domiciliu cat si la capela, biserica sau cimitir. Aranjamentul poate fi insotit de un mesaj de adio scris pe o panglica ce se ataseaza de acesta.

Dosar ajutor de inmormantare

Pentru intocmirea dosarului, Elvida Funerare va poate oferi consiliere, sau, printr-o imputernicire, poate chiar beneficia direct de suma acordata, pentru decontarea cheltuielilor cu serviciile prestate. In cazul in care serviciile cerute de dumneavoastra valoreaza mai putin decat ajutorul de inmormantare, diferenta de bani se va restitui, sau daca serviciile cerute valoreaza mai mult, dumneavoastra veti achita diferenta.

Locuri de veci

Va putem intermedia un loc de veci sau va putem oferi consiliere pentru obtinerea unui loc de veci in cimitirele din Bucuresti si zonele limitrofe. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Incinerare

Elvida funerare va pune la dispozitie o gama larga de urne, ce pot fi din lemn, metal sau ceramica, iar in ele poate fi pastrata cenusa defunctului.

Organizare parastase

La cerere va putem asigura cele necesare ritualului ortodox de inmormantare:
– cosul cu coliva, colacii si vinul amestecat cu untdelemn
– pachetele ce se impart la inmormantare

Fotoceramica

Elvida Funerare ofera o atentie deosebita editarii fotografiilor, astfel pozele care ajung la noi sunt retusate dupa cerintele clientilor. Clientii nostri au posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de placi ceramice, fundaluri, vestimentatie si decoratiuni pentru ca rezultatul final sa fie cat mai bun.

Inscriptionare marmura si granit

Elvida Funerare executa inscriptionarea monumentelor funerare din marmura sau granit prin diferite metode: manual, sablat, frezat sau laser si diferite modele: gravat, bazorelief sau relief. De asemenea, putem executa diferite desene grafice.

Inscriptionare cruci lemn

Elvida Funerare va poate ajuta cu inscriptionarea crucilor de lemn. Putem executa orice caracter din word sau excel.