Servicii funerare sector 1

Elvida Funerare îți este alături în cele mai dificile momente ale vieții tale cu toate serviciile funerare. Trecerea în neființă a unei persoane dragi reprezintă o durere pe care noi, Elvida Funerare, încercăm să o alinăm pentru fiecare client care apelează la serviciile noastre complete. Oferim servicii funerare in sectorul 1 la prețuri corecte și personalizate.
În plus, vă punem la dispoziție un personal atent și empatic pentru manipularea sicriului, putem inscripționa mesajele dumneavoastră de apreciere, eterne, în monumentele funerare din marmură și granit și vă putem oferi, de asemenea, exemple creative pentru textele pe care le puteți imprima pe panglicile coroanelor de flori.

servicii funerare sector 1

Oferim Servicii funerare non stop Transport funerar Constructii funerare Imbalsamare Locuri de veci Incinerare Organizare parastase Inchiriere capace frigorifice Aranjamente florale

ce flori alegem la inmormantare

De ce sa alegi Elvida Funerare ?

Servicii de calitate
Clienti multumiti
Servicii complete
Program non stop
Preturi accesibile oricarui buzunar
Consultanta pe intreg parcursul evenimentului

In cazul unui deces mai mult sau mai putin asteptat, informatiile organizarii unei inmormantari constituie o necesitate, iar din aceasta cauza Elvida Funerare va sta la dispozitie cu consultanta gratuita Non-Stop. Va putem consilia sau ne puteti angaja sa intocmim toate actele necesare: Actul constatator al decesului, Certificatul de imbalsamare, Certificatul de deces, Adeverinta de inhumare, Autorizatia de depunere la capela.

Ajutorul de deces pentru anul 2024 este de 7.567 lei pentru persoanele cu calitatea de pensionar/asigurat sau 3.784 lei pentru membrii familie.

Ce spun clientii despre noi

Testimoniale

Elvida Funerare
5.0
Based on 64 reviews
powered by Google
Anda LacroisAnda Lacrois
14:40 08 Nov 23
Profesionalism , seriozitate, promtitudine !Multumesc Elvida Funerare ptr toate serviciile oferite ! Recomand !
Vladimir PavlovVladimir Pavlov
09:47 01 Nov 23
Servicii de o calitate excepțională, foarte eficienti și foarte punctuali.Recomand cu toată încrederea!Doamne ajută!
Dana PopaDana Popa
13:24 26 Oct 23
Un mare ajutor la nevoie.Servicii profesionale.Coliva excelenta.
Ciprian AnastasescuCiprian Anastasescu
15:35 25 Sep 23
Totul la superlativ - Servicii prompte și de calitate!
Paulina NițuPaulina Nițu
04:59 15 Sep 23
Multumesc pt tot ajutorul, recomand cu incredere tuturor.
Carmen TrandafirescuCarmen Trandafirescu
08:50 14 Sep 23
Servicii profesionale de la A la Z, desi am fost intr-o situatie tragica, au fost alaturi de noi si s-au gandit la tot ce este necesar in astfel de situatii. Felicitari "Elvida Funerare"! Recomand cu caldura!
Magda IrimiaMagda Irimia
12:22 19 Jun 23
Am fost extrem de mulțumiti de serviciile funerare oferite de aceasta firma.. Recomand cu toată responsabilitatea.Am constatat , ca mai găsim și oameni adevărați ,de admirat......
Cicel TudorCicel Tudor
15:12 15 May 23
Nu am intalnit de foarte multi ani oameni corecți ,profesionisti și serioși că cei care lucrează sub îndrumarea și atenția Dlui Zaharia! Sunt exmulțumextrem de mulțumit de mulțumit mulțumit! Recomand cu că
Anca PopescuAnca Popescu
00:56 11 May 23
Am apelat la serviciul firmei Elvida Funerare. Stiu cum sunt aceste servicii peste ocean, dar nu in Romania. Dupa ce s.a terminat cooperarea cu dumnealor, NU AM CUVINTE SA.MI EXPRIM GRATITUDINEA, PENTRU ACESTI OAMENI.Pentru mine, singura intr.o tara straina, plecata de 45 ani, necunoscand nimic. AU FOST INGERI. Nu mai spun, professionalism, competent a, cunoastere a meseriei, si ajutor din partea d.lui Dumitrescu Florentin intr.o situatiefoarte unfriendly, neprietenoasa pentru mine. Ii RECOMAND CU INCREDERE.Anca Popescu,
Iuliana M.Iuliana M.
06:34 10 May 23
Recomand! Servicii funerare profesionale, personal prompt și amabil, care ne-a ajutat mult în organizarea ceremoniei de înmormântare. În astfel de momente contează mult să ai un ajutor specializat. Pachetul achiziționat a conținut produse de calitate. Comunicarea cu persoana desemnată sa se ocupe de situația noastră a fost foarte eficientă. Mulțumesc Elvida Funerare.
js_loader