Servicii funerare sector 1

Elvida Funerare îți este alături în cele mai dificile momente ale vieții tale cu toate serviciile funerare. Trecerea în neființă a unei persoane dragi reprezintă o durere pe care noi, Elvida Funerare, încercăm să o alinăm pentru fiecare client care apelează la serviciile noastre complete. Oferim servicii funerare in sectorul 1 la prețuri corecte și personalizate.
În plus, vă punem la dispoziție un personal atent și empatic pentru manipularea sicriului, putem inscripționa mesajele dumneavoastră de apreciere, eterne, în monumentele funerare din marmură și granit și vă putem oferi, de asemenea, exemple creative pentru textele pe care le puteți imprima pe panglicile coroanelor de flori.

servicii funerare sector 1

Pachete funerare

Pachet funerar domiciliu/azil mediu

Se achita cu talonul de pensie

Se restituie 600 lei

Pachet Funerar Domiciliu Minim

Se achita cu talonul de pensie

Se restituie 1700 lei

Pachet Funerar Deces Spital

Se achita cu talonul de pensie

Se restituie 1700 lei

Pachet funerar domiciliu/azil

Se achita cu talonul de pensie

Se restituie 1000 lei

De ce sa alegi servicii funerare sector 1 ?

In cazul unui deces mai mult sau mai putin asteptat, informatiile organizarii unei inmormantari constituie o necesitate, iar din aceasta cauza Elvida Funerare va sta la dispozitie cu consultanta gratuita Non-Stop. Va putem consilia sau ne puteti angaja sa intocmim toate actele necesare: Actul constatator al decesului, Certificatul de imbalsamare, Certificatul de deces, Adeverinta de inhumare, Autorizatia de depunere la capela.

pompe funebre bucuresti

Servicii funerare sector 1: 0752061369

Calea Plevnei 214, Sector 6, Bucuresti