servicii funerare bucuresti

În momentul în care începi căutările pentru alegerea unei firme de construcții și monumente funerare, vei constata faptul că piața din România este una foarte ofertantă, astfel încât îți va fi destul de dificil să te decizi cu privire la alegerea unei astfel de firme. Așadar, pentru a veni în sprijinul tău, în continuare îți vom prezenta 6 sfaturi utile cu privire la alegerea corectă a unei firme de construcții și monumente funerare, astfel încât rezultatele așteptărilor tale să fie cele scontate:

  1. Experiența

Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont atunci când alegi o firmă de construcții și monumente funerare este reprezentat de experiența acesteia în domeniu. Experiența vine la pachet cu profesionalismul și buna reputația de care se bucură această firmă, fiind formată dintr-o echipă de profesioniști în domeniu, oferind servicii complete de construcții și monumente funerare, precum și consultanță de specialitate în prealabil.

  1. Recenziile

Un alt element deosebit de important în alegerea unei firme de construcții și monumente funerare îl reprezintă recenziile persoanelor care au beneficiat deja de serviciile oferite de respectiva firmă. Aceste recenzii te vor ajuta să îți formezi o opinie atât despre profesionalismul, cât și despre calitatea serviciilor oferite de firma respectivă.

  1. Consultanță de specialitate

Având în vedere faptul că o construcție funerară sau un monument funerar nu reprezintă o achiziție obișnuită în viața ta, este foarte important să apelezi la sfaturile profesioniștilor din domeniu. Prin urmare, înainte de semnarea contractului, asigură-te că firma de servicii de construcții și monumente funerare îți respectă cerințele și îți oferă toate informațiile referitoare la gama de modele deținute, tipurile de materiale, prețuri, durata de executare a lucrării, dacă există posibilitatea de a crea un design personalizat s.a.m.d.

  1. Raportul calitate-preț

Raportul calitate-preț al produsului final se stabilește în funcție de materialele alese din oferta prezentată de către prestator, respectiv firma de construcții și monumente funerare, precum și în funcție de bugetul și dorințele beneficiarului. Așadar, te sfătuim să alegi o firmă de construcții și monumente funerare cu vastă experiență în domeniu, care oferă o gamă variată de modele și materiale, astfel încât, împreună cu aceasta, să stabiliți o ofertă în beneficiul ambelor părți.

  1. Existența unui contract

Orice firmă profesionistă care prestează servicii de construcții și monumente funerare pune la dispoziția beneficiarului un contract în care sunt prevăzute toate serviciile pe care se obligă să le presteze în concordanță cu cerințele acestuia. De asemenea, un element deosebit de important și care ar trebui să fie nelipsit dintr-un astfel de contract îl reprezintă garanția lucrării oferite de către prestator.

  1. Autorizație emisă de către A.C.C.U.

Pentru a putea presta servicii funerare, firma de construcții și monumente funerare are obligația de a deține o autorizație de lucrări eliberată de către A.C.C.U. (Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane). Astfel, în cimitirele care aparțin de A.C.C.U. își desfășoară activitatea doar firmele de construcții și monumente funerare abilitate în acest sens.

Dacă te-ai hotărât să achiziționezi un monument funerar sau îți dorești o construcție funerară, Elvida Funerare împreună cu Elvida Construct îți pun la dispoziție o gamă variată de oferte și de modele. Având o experiență de peste 25 de ani în domeniu, executăm lucrări de construcții funerare sau monumente funerare de la cele mai simple, la cele mai complexe, din materiale precum granit, mozaic sau marmură, în funcție de dorințele clientului. În ceea ce privește prețul, precizăm că acesta variază în funcție de complexitatea lucrării, dimensiunile acesteia și materialele alese de client. De asemenea, oferim posibilitatea de achitare și în rate, până la maxim 8, precum și garanție de 5 ani pentru lucrările executate. Menționăm că toate serviciile prestate de firma noastră se stipulează într-un contract de antrepriză, încheiat între ambele părți.

Pentru mai multe informații și sfaturi utile cu privire la construcțiile și monumentele funerare pe care le executăm, precum și la pachetele funerare pe care le oferim, nu ezita să ne contactezi telefonic 24h/24h, ori la sediul nostru din Calea Plevnei nr. 214, Sector 6, București